У Кривому Розі в цирку-шапіто помер лев

У Кривому Розі в цирку-шапіто помер лев

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі в цирку, який приїхав у місто на гастролі, помер лев.

Про це повідомили активісти "Альянсу захисників тварин Кривого Рогу в Facebook.

"Днями активістами "Альянсу захисників тварин» була отримана інформація з анонімних джерел про те, що в "Великому будапештському цирку", який приїхав на гастролі в Кривій Ріг, помер лев. Інформація про цей випадок ретельно приховувалася керівництвом цирку. Завдяки зусиллям активістів "АЗЖ-КР" і журналістів Першого міського, які провели спільне розслідування, вдалося отримати підтвердження від заступника головного ветеринарного лікаря Кривого Рогу про те, що лев дійсно помер у Кривому Розі. Після того, як ця інформація стала відома громадськості, нам повідомили про смерть тварини. Причина смерті - гостра серцева недостатність, викликана епілепсією", - йдеться в повідомленні.

Зоозахисники також пишуть, що "ще в одного лева на лапі набряк, один лев виглядає виснаженим".

Також активісти нарікають, що в цьому цирку мерзнуть екзотичні тварини.

Читайте також: У Києві заборонили цирки-шапіто

"Особливо страждає бегемот Ліна, яка потребує теплих умов утримання, який цирк створити не може. Вона живе у басейні з холодною водою, температура якої +15 градусів (хазяїн бегемота заявив, що це чудова температура) і при низькій температурі довкілля", - повідомляють активісти.

За їх інформацією, 15 серпня 2017 року під час гастролей «Будапештського цирку» у Трускавці Ліна трохи не померла. "Рятувальникам довелося доставити в цирк 8 тонн води, щоб врятувати бегемота від спеки і зневоднення. А 11 лютого 2015 року, під час гастролей цього цирку у Львові, помер жираф Тото, який прожив усього 5 років", - кажуть вони і закликають не відвідувати цирки за участю тварин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-