Скандал у Львові: на безпековому форумі показали карту з

Скандал у Львові: на безпековому форумі показали карту з "народними республіками"

Фото
Укрінформ
Голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до СБУ через те, що на Безпековому форумі у Львові презентували карту з позначеними на ній невизнаними "республіками".

 Синютка висловив публічне обурення щодо ознакування на карті України, представленій на Безпековому форумі, невизнаних республік, і заявив, що вважає це елементом гібридної війни. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«У мене запитання до організаторів форуму. Ми у Львові на такій важливій конференції, і я вважаю, що сьогодні це провокативна річ щодо спікерів, які запрошені. Я був здивований, коли у Львові продавалась символіка Донецької і Луганської областей, але коли сьогодні на Безпековому форумі на екрані написано «Народні республіки Донецька і Луганська», я вважаю, що це є елемент гібридної війни, який спрямований проти України, для того, щоб дестабілізувати ситуацію у Львівському регіоні», - зазначив Синютка.

Умовні позначення про «народні республіки Донецька та Луганська» були на карті, яку презентували під час Безпекового Форуму у Львові. Голова облдержадміністрації вважає такі речі неприпустимими.

Читайте також: Парубій виключає вплив "розборок" в ОРДЛО на законопроект про визнання РФ агресором

Відтак, Синютка звернувся до Служби безпеки України з вимогою провести перевірку і притягнути до відповідальності причетних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-