Віденський бал у Львові скасували через смерть студента

Віденський бал у Львові скасували через смерть студента

Укрінформ
У Львові через смерть студента в університетському басейні скасували благодійний Віденський бал, що мав відбутися 30 листопада.

Про це повідомили у прес-службі міської ради. 

«У зв`язку із трагічними обставинами, благодійний Віденський бал, який був запланований на 30 листопада, не відбудеться. Усі, хто придбав квитки, мають змогу до 15 грудня повернути свої кошти»,- йдеться у повідомленні.

За фактом смерті студента відкрито кримінальне провадження.

«Кримінальне провадження щодо смерті студента у басейні вишу відкрито за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого»,- повідомила речниця обласного управління Нацполіції Світлана Добровольська.

Читайте також: У Чорнобильській зоні любитель селфі зірвався з 15-метрової вежі

Як повідомляв Укрінформ, 28 листопада о 15.40 до правоохоронців надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у басейні одного із львівських вищих навчальних закладів, розташованому по вулиці Черемшини у Львові, втопився хлопець.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що загиблий, 16-річний львів’янин, студент першого курсу, помер під час занять з плавання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-