У Харкові потрощили знімальний майданчик серіалу про СРСР

У Харкові потрощили знімальний майданчик серіалу про СРСР

Фото
Укрінформ
У Харкові активісти партії “Національний Корпус” потрощили знімальний майданчиксеріалу «За законом воєнного часу 2», мотивуючи це тим, що фільм прославляє дії НКВС та пропагує ворожу Україні ідеологію.

Про це представники НК написали на сврїй сторінці у Facebook.

“У Харкові черговий місяць тривають зйомки серіалу, який пропагує ідеї СРСР та прославляє «подвиги» співробітників НКВС, що винищували населення України... В  серіалі під назвою «За законом воєнного часу 2» знімаються актори, які входять в базу «Миротворець». Активісти Національного Корпусу чекали реакції правоохоронних органів, зверталися до ректора ХПІ з проханням сприяти в припиненні зйомок серіалу, що пропагує ворожу Україні ідеологію, але все безрезультатно. В результаті у представників НК, до складу якого входять і учасники бойових дій в зоні АТО, урвався терпець. Зйомки, що прославляють НКВС, СРСР і не відображають об'єктивність історичних подій, в нашому місті проводитися не будуть”, - йдеться в заяві. 

У Харкові потрощили знімальний майданчик серіалу про СРСР. Фото: Національний корпус Харків

Як повідомили в "НК", члени руху зірвали з будівель таблички з написами "Прокуратура" та "Хліб", перевернули деякі декорації та залишили на місці фотографії розстріляних НКВС і заморених голодом українців. Крім того, молоді люди віднесли до стін розташованого поруч російського посольства зірвані на знімальному майданчику зірки.

Читайте також: Першими фільм Сеїтаблаєва "Кіборги" побачили військові в Маріуполі

Як повідомлялося, з середини жовтня на території харківського "політеху" проходять зйомки другого сезону серіалу "За законами воєнного часу" - про слідчих військової прокуратури, які восени 1941 року прибувають в Харків з метою викрити діючу в тилу шпигунську організацію. Для зйомок кіношники перетворили Північний корпус ХНУ ім. Каразіна в Генеральну прокуратуру СРСР. 

В першій частині серіалу йшлося про роботу прокуратури в Києві. 

Серіал знімає кінокомпанія Star Media, яка заснована у  2006 році. В її доробку такі фільми та серіали як «Мата Харі», «Анна-детектив», «Штрафник», «Схід-Захід», «Убити Сталіна», «Винищувачі», «Анна Герман», «Справа гастроному №1», «Життя і пригоди Мішки Япончика», «Котовський», «В лісах і на горах», і багато іншого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-