Філатов розповів про роботу з Коломойським

Філатов розповів про роботу з Коломойським

Відео
Укрінформ
Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, що у них з бізнесменом Ігорем Коломойським були «періоди відносин», але зараз ці відносини набули «дещо іншого характеру».

В ефірі «112-Україна» Філатов повідомив, що близько 10 місяців не спілкується з олігархом.

«Я ніколи не був особливо з ним разом (з Коломойським - ред.). Так, ми знайомі, так, ми разом працювали. У своєму позапозаминулому житті я був адвокатом групи «Приват». Але я не тільки був адвокатом групи «Приват». Я також обслуговував усі найбільші промислово-фінансові групи в країні. Я знайомий з усіма так званими олігархами, з першою десяткою Forbes так точно. я ніколи не був співробітником «Приватбанку». Я ніколи не був у Ігоря Валерійовича на побігеньках», - зазначив він.

Читайте також: Після низки гучних скандалів у Дніпрі обрали нового секретаря міськради

«Місяців десять ми не спілкуємося взагалі. Напевно, ми зрозуміли, що на даний період ми один одного не потребуємо. Я йому нічого не винен, за великим рахунком», - підкреслив Філатов.

Нагадаємо: Ігор Коломойський є засновником найбільшої в Україні промислово-фінансової групи «Приват», представленої в банківському секторі, нафтохімії, металургії, харчової промисловості, агросекторі, авіаперевезеннях, спорті та медіа.

С 2 березня 2014 р по 24 березня 2015 був головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-