Змерзлі Сміли: в.о. мера виключили з партії Порошенка

Змерзлі Сміли: в.о. мера виключили з партії Порошенка

Укрінформ
Через неефективне управління містом в.о. мера Сміли Віктора Федоренка виключили з партії «БПП «Солідарність».

Про це у вівторок, 14 листопада, інформує прес-служба Черкаської  територіальної  організації партії

“Рада обласної організації 8 листопада прийняла рішення про виключення Віктора Федоренка із лав партії. Подальші шляхи партії та пана Федоренка не збігаються. Просимо жителів Сміли не асоціювати особу в.о. міського голови Федоренка із партією «Блок Петра Порошенка «Солідарність», - йдеться в повідомлені.

Черкаська територіальна організація БПП наголошує, що непрофесійні дії, нелюдське ставлення та неетична поведінка Федоренка, в.о. міського голови Сміли, зробили майже 70 тисяч смілян заручниками його неефективного управління містом.

Зокрема, йдеться про дороги в місті Сміла – одні із найгірших в Черкаській області, які влада не спромоглася привести до ладу при наявних фінансових ресурсах.

Федоренку також закидають колапс в опалювальній сфері, який триває декілька років.

“В.о. міського голови ще рік тому мав план виходу зі складної ситуації – запустити роботу комунального підприємства, яке надаватиме тепло в домівки смілян. До вирішення цього питання він приступив за кілька днів до старту сезону. Таке затягування виглядає як підтримка підприємства-боржника «Смілаенергоінвест».

Партійці пригадали в.о.мера звільнення директора КП «Комунальник» Сергія Ананка – керівника, який якісно налагодив роботу комунального підприємства, керівника, якого вийшов підтримати весь колектив і не полишав мітинг, доки не було прийнято рішення про поновлення їхнього директора на посаді. 

“Пан Федоренко як член партії не дотримувався та не виконував рішень і рекомендацій партії, не сприяв зміцненню авторитету партії, навпаки – своїми діями знецінював його. В.о. міського голови публічно виявляв неповагу до громади, дозволяв собі неетичну поведінку та висловлювання, члени його родини залякували активістів”, - йдеться в рішенні ради облорганізації партії. 

Черкаська територіальна організація партії «БПП «Солідарність» підкреслює, що  готова визнавати свої кадрові помилки та прорахунки, тому й прийняла рішення про виключення Федоренка із лав партії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-