Смертельне ДТП у Харкові: водій Touareg заявляє, що у лікарні за ним стежили невідомі

Смертельне ДТП у Харкові: водій Touareg заявляє, що у лікарні за ним стежили невідомі

Укрінформ
Підозрюваний у смертельній ДТП з шістьма загиблими у Харкові водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов розповів, що його звинувачують в тому, що він їхав нібито на жовтий сигнал світлофора.

Про це він розповів на брифінгу, повідомляє Еспресо.TV.

Дронов наголошує, що їхав на зелений сигнал, і є свідки, які це можуть підтвердити.

"Я не погоджуюся з підозрою. Є свідки, які бачили, що я їхав на зелений. То як тепер можна думати про справедливість цієї справи? Мене звинувачують в тому, що я нібито їхав на жовтий. Мене звинувачують в тому, що я її (Зайцевої - ред), не бачив. В той момент моя увага була зосереджена на пішохідному переході. Я взагалі не очікував, що хтось може їхати на такій швидкості на заборонений сигнал світлофора", - розповів Дронов.

Він також повідомив, що ще досі проходить лікування через травму голови і шиї. Але, як наголошує його адвокат, попри це водій братиме участь в судовому процесі. 

Крім того, Дронов стверджує, що за ним в лікарні стежили четверо невідомих людей.

"Коли я лежав в лікарні швидкої допомоги, то постійно в коридорі біля мене чергували четверо невідомих людей. І вони стежили за мною навіть, коли я виходив подихати свіжим повітрям. В той час вони комусь телефонували. Це була не поліція", - наголосив Дронов.

Зараз водій перебуває в лікарні, яка спеціалізується на лікуванні серцево-судинних та нервових захворювань. Туди він потрапив після лікарні швидкої допомоги ім. Мащанінова.

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: водій Touareg офіційно став підозрюваним

Як повідомлялося, ввечері 18 жовтня у Харкові після зіткнення двох позашляховиків загинули 6 пішоходів, ще 6 постраждали.

Харківські правоохоронці затримали ймовірну винуватицю аварії. Нею виявилася 20-річна Олена Зайцева, яка була за кермом автомобіля Lexus.

Під час засідання щодо обрання запобіжного заходу Зайцевій сторона обвинувачення повідомила, у її сечі виявили опіати.Суд заарештував Зайцеву на два місяці.

Захист Зайцевої перекладає відповідальність на іншого водія.

Київський районний суд Харкова відмовив у визнанні потерпілим водія Volkswagen.

6 листопада правоохоронці повідомили про підозру Дронову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-