У Вінниці розпочинається фестиваль «Дні Японії»

У Вінниці розпочинається фестиваль «Дні Японії»

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю розпочинається триденний фестиваль «Дні Японії».

Про це йдеться на сторінці спільноти  «Дні Японії у Вінниці» у Facebook.

«У перші вихідні листопада місто прийматиме у себе один з наймасштабніших заходів у рамках Року Японії в Україні – фестиваль «Дні Японії у Вінниці». Метою фестивалю є ознайомити жителів Вінниці та гостей міста з багатою японською культурою у всіх її проявах: література, музика, мистецтво, спорт, організація бізнесу», - йдеться у повідомленні.

Організатори фестивалю підготували для гостей та учасників дійства  демонстрації японських бойових мистецтв, а також таких прикладних мистецтв, як ікебана та чайна церемонія.

У програмі «Днів Японії у Вінниці» також  концерт японських артистів, лекції про освіту, інновації, подорожі та культуру.

Усі, хто цікавиться Японією, зможуть відвідати майстер-класи з каліграфії, оригамі, мистецтва декоративного упаковування і не тільки. Крім того, у місто вперше одночасно завітають виставки колекційного японського одягу, ляльок, каліграфії, ремісничих виробів, гравюр, кераміки,  численні фотовиставки.

Читайте також: Посол Японії в Україні взяв участь у посадці сакур у Сєвєродонецьку

Загалом, у рамках фесту працюватимуть 6 локацій,  де з відвідувачами спілкуватимуться понад  20 майстрів, не менше 50 учасників.

Фестиваль триватиме з 3 по 5 листопада.  «Дні Японії у Вінниці» проводяться за підтримки посольства Японії в Україні та Вінницької міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-