На Запоріжжі близько тисячі жителів третю добу без газу

На Запоріжжі близько тисячі жителів третю добу без газу

Укрінформ
Близько тисячі жителів райцентру Кам'янсько-Дніпровського району третю добу позбавлені централізованого газопостачання через пошкодження газопроводу в результаті падіння на нього металевої конструкції старої телевежі 31 жовтня.

Інформацію про це Укрінформу в четвер підтвердили в прес-службі ПАТ «Запоріжгаз».

«Тривають роботи з відновлення централізованого газопостачання для жителів н.п. Кам'янка-Дніпровка, які залишилися без газу в результаті пошкодження газопроводу металевою конструкцією, що впала від шквального вітру. На сьогодні роботи із заміни пошкодженої ділянки газопроводу вже завершено, проте знадобиться ще деякий час для проведення пуско-налагоджувальних робіт, які зараз ведуться робітниками Кам'янсько-Дніпровського відділення ПАТ «Запоріжгаз», - повідомили в прес-службі компанії.

Завершити всі необхідні для відновлення централізованого газопостачання роботи в ПАТ «Запоріжгаз» обіцяють до кінця дня.

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня в Запорізькій області в результаті шквального вітру, пориви якого, за даними синоптиків, досягали 22 м/с, впала тридцятиметрова металева конструкція і пошкодила  газопровід. Без централізованого газопостачання залишився 321 абонент ПАТ «Запоріжгаз» в райцентрі Кам'янсько-Дніпровського району області: близько тисячі жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-