Голову госпсуду Сумської області упіймали на хабарі в $26 тисяч

Голову госпсуду Сумської області упіймали на хабарі в $26 тисяч

Укрінформ
Детективи НАБУ спільно з працівниками СБУ та під процесуальним керівництвом САП затримали напередодні голову Господарського суду Сумської області під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 26,6 тис. доларів.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"1 листопада 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Служби безпеки України та під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали голову Господарського суду Сумської області під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 26,6 тис. дол. США", - йдеться в повідомленні.

За версією слідства, служитель Феміди вимагав гроші за винесення рішення у господарській справі в інтересах будівельної компанії. 

За місцем роботи та проживання судді проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

Зазначається, що голову суду затримано в порядку ст. 482 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні злочину, кваліфікованого за ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-