У Харкові перекриють рух, щоб відтворити обставини смертельного ДТП

У Харкові перекриють рух, щоб відтворити обставини смертельного ДТП

Укрінформ
Сьогодні ввечері у Харкові на місці масштабної ДТП тимчасово перекриють вул.Сумську для проведення слідчого експерименту.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

"Рух транспорту по вул. Сумській - на ділянці від пров. Некрасова до пров. Мечникова, по пл. Конституції - на ділянці від вул. Короленка до вул. Мечникова - буде тимчасово заборонено з 19:30 1 листопада. Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням поліцією слідчого експерименту в районі перехрестя вул. Сумська - пров. Мечникова. Рух буде заборонено до завершення слідчих дій", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що проїзд тролейбусів буде забезпечений. Об'їзд буде організовано прилеглими вулицями - Грабовського, Римарській і Пушкінській. Також наводиться порядок об'їзду закритої ділянки автобусами.

Читайте також: Смертельна ДТП у Харкові: померла ще одна постраждала

Як повідомляв Укрінформ, 18 жовтня в центрі Харкова після зіткнення з Volkswagen автомобіль Lexus вилетів на тротуар, де стояли люди. За кермом Lexus RX350, який збив 11 людей в центрі Харкова, була 20-річна студентка Олена Зайцева. П'ятеро людей загинули на місці, шістьох пішоходів, включаючи вагітну жінку, - госпіталізували з серйозними травмами. 20-річна Діана Берченко померла в лікарні 26 жовтня.

Зайцеву суд взяв під варту на 60 діб без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-