На Закарпатті СБУ відпрацьовує протидію терористам

На Закарпатті СБУ відпрацьовує протидію терористам

Укрінформ
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області проведе 31 жовтня планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання у Мукачеві та в окремих населених пунктах району. Населення просять зберігати спокій і мати про собі документи.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар Управління СБУ в Закарпатській області Людмила Кошунова.

«Сьогодні координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання у Мукачеві та в окремих населених пунктах району. Заплановано, що тренування проходитимуть на об’єктах інфраструктури міста, в умовах, максимально наближених до реальних», - повідомила Кошунова.

Читайте також: У Дніпрі СБУ затримала антиукраїнського інтернет-агітатора

У силовиків звертають увагу на те, що під час планових антитерористичних навчань буде залучена спецтехніка, можливе тимчасове обмеження руху пішоходів і транспортних засобів на вулицях Мукачева (Береста, графа фон Шенборна, Гуртова, Ерделі, Тимірязева) та у селах Ключарки і Павшино Мукачівського району.

Водночас, в Управлінні СБУ закликають жителів міста з розумінням ставитися до можливих незручностей, зберігати спокій, дотримуватися правил особистої безпеки та мати при собі документи, що засвідчують особу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-