Мікроавтобус зі школярами потрапив у ДТП на Харківщині: дев'ять постраждалих

Мікроавтобус зі школярами потрапив у ДТП на Харківщині: дев'ять постраждалих

Фото
Укрінформ
Після ДТП на Харківщині семеро дітей та двоє дорослих були госпіталізовані. Мікроавтобус, у якому діти поверталися додому в Куп’янський район з екскурсії по місту Харкову, потрапив в аварію.

Про це повідомляє поліція Харківщини. 

"На Харківщині в результаті аварії постраждали дев’ять осіб. Семеро дітей та дві жінки з незначними травми були доставлені до Чугуївської лікарні. Після огляду лікарів постраждалі були відпущені додому. Стан їх здоров'я задовільний", - сказано в повідомленні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 жовтня приблизно о 16:00 в Чугуївському районі на автошляху Чугуїв - Мелове. На момент пригоди в салоні мікроавтобусу перебувало 20 пасажирів, мешканців села Новоосинівка Куп'янського району: 15 учнів та п’ятеро вчителів, які супроводжували дітей на екскурсію. Діти поверталися додому в Куп’янський район з екскурсії по місту Харкову. 

Читайте також: У Києві загинув пішохід, який перебігав дорогу на з'їзді з мосту

Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса Mercedes, рухаючись у бік смт Шевченкове, не помітив попереду себе автомобіль ВАЗ, який рухався у попутному напрямку та здійснював поворот наліво, та допустив із ним зіткнення. В результаті події постраждали пасажири мікроавтобуса – семеро дітей віком від 9 до 11, а також жінки 29 та 31 років. 49-річний водій Mercedes та 37-річний водій ВАЗ від госпіталізації відмовились.

Поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП зі школярами на Харківщині / Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-