Поліція шукає, хто облив зеленкою головлікаря Косівської лікарні

Поліція шукає, хто облив зеленкою головлікаря Косівської лікарні

Укрінформ
В Івано-Франківській області поліція розшукує невідому особу, яка вилила зеленку в обличчя  головному лікарю Косівської районної лікарні. У медика – хімічні опіки повік обох очей.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила керівник Сектору комунікацій ГУ НП в Івано-Франківській області Мирослава Белдик.

"Поліція розшукує невідому особу, яка вилила в обличчя головного лікаря Косівської райлікарні зеленку, чим спричинила йому  хімічні опіки повік обох очей. Відкрито кримінальне провадження за ч 1 ст 296 ККУ", - повідомила Белдик.

За її словами, вчора до службового кабінету головного лікаря Косівської районної лікарні прийшла група осіб, які назвалися представниками "Правого сектору". Вони звинувачували лікаря у бездіяльності та змушували його написати заяву на звільнення. Медик залишив свій кабінет і вийшов у вбиральню. Там стався інцидент із зеленкою.

Белдик зауважила, що в ході слідства правоохоронці дадуть правову оцінку громадській організації, яка самовільно перебрала на себе функції правоохоронних органів.

Жінці, яку розшукує поліція, загрожує штраф у вигляді 200 неоподаткованих мінімумів, або позбавлення волі терміном до 6 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-