Смертельна ДТП: суд арештував водійку Lexus Зайцеву

Смертельна ДТП: суд арештував водійку Lexus Зайцеву

Фото
Укрінформ
Київський районний суд Харкова арештував на 2 місяці підозрювану у скоєнні смертельної ДТП водійку Lexus Олену Зайцеву.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Слідчий суддя ухвалив задовольнити клопотання сторони обвинувачення і застосувати відносно Зайцевої Олени запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів у межах досудового розслідування, тобто до 16 грудня 2017 року включно, без визначення застави", - сказала суддя.

Суд, приймаючи рішення, врахував аргументи прокурорів щодо ризику уникнення підозрюваною майбутнього покарання, щодо можливого впливу на свідків та хід слідства.

Раніше адвокат Олени Зайцевої просив про обрання в якості запобіжного заходу тримання під домашнім арештом.

 Як повідомляв Укрінформ, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus під керуванням жінки-водія 1997 року народження Олени Зайцевої, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в автомобіль Volkswagen Touareg. Від отриманого удару автомобіль Lexus викинуло на тротуар вулиці Сумської, де у цей момент перебували десятки пішоходів. Водії обох автомобілів живі, їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння. Унаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 госпіталізовані.

Читайте також: З'явилися нові кадри смертельного наїзду в Харкові

За словами начальника Харківської обласної поліції Олега Беха, дівчина, яка була за кермом Lexus, чотири рази притягувалася до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху за ч. ч. 1, 3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення в 2016 році і двічі – з початку цього року.

Суд щодо обрання запобіжного заходу для Олени Зайцевої / Фото: Мадієвський В'ячеслав. Укрінформ

Звинувачення стверджує, що Зайцева перебувала під дією опіатів. Згідно з даними захисту, підозрювана приймала заспокійливі препарати.

Раніше народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко повідомляв, що Зайцева на своєму Lexus брала участь у перегонах містом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-