Гучне вбивство в Ужгороді: суд обере запобіжний захід підозрюваному в середу

Гучне вбивство в Ужгороді: суд обере запобіжний захід підозрюваному в середу

Укрінформ
Запобіжний захід чоловіку, якого підозрюють у вбивстві директора ООО "Маркан" Андраніка Нікогосяна, обиратимуть в суді в середу.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

"Підозрюваний, якого затримали на місці злочину, зараз перебуває в СІЗО, завтра в суді йому обиратимуть запобіжний захід", - уточнили в поліції.

Наразі там відмовилися назвати підприємство, яке очолював директор до вбивства, та прізвища учасників трагічного інциденту.

Наразі, це вдалося з'ясувати в приймальні підприємства за адресою: вул.Мукачівська 44. 

"Андранік Нікогосян, якого застрелили в кабінеті, очолював ТОВ "Маркан" з виготовлення взуття. За цією адресою зареєстровані ще два підприємства, зокрема, ТОВ "Апаран" та ПАО "Ужгородська взуттєва фабрика", які також займалися виробництвом та продажем взуття.  Потім одне з них, "Апаран", було анульоване, але на підприємстві не встигли зняти табличку, тому в ЗМІ пройшла інформація, що жертвою став керівник ТОВ "Апаран", - пояснили нам у ТОВ "Маркан".

Читайте також: В Ужгороді застрелили директора взуттєвої фабрики

Як повідомлялося, 16 жовтня в Ужгороді на території товариства з обмеженою відповідальністю у власному службовому кабінеті було вбито директора  підприємства. Правоохоронці встановили, що 54-річного чоловіка вбив 59-річний житель Ужгорода.

Перед цим чоловіки посварилися, під час з’ясування відносин один вистрілив чотири рази в іншого. З місця події вилучили пістолет калібру 7,65 мм з одним патроном. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство.

У місцевих ЗМІ та соцмережах пишуть, що вбивцею Нікогосяна є його давній партнер Вардан Товмасян, який  на сайті "Ужгородської  взуттєвої  фабрики" зазначений як її керівник. 

Андранік Нікогосян був в Закарпатті представником Союзу вірмен України, а Вардан Товмасян є головою  Товариства вірменської культури Закарпаття "Арарат".  Разом вони реалізовували багато культурних та спортивних проектів, але потім їх відносини зіпсували грошові борги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-