Миколаївський губернатор проситиме ВР розпустити міськраду�

Миколаївський губернатор проситиме ВР розпустити міськраду

Укрінформ
Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко звернеться до Верховної Ради України з ініціативою розпуску Миколаївської міської ради.

Про це він заявив у відеозверненні до миколаївців на своїй сторінці у Фейсбуці

«Минулого тижня депутати міської ради висловили недовіру міському голові Миколаєва Олександру Сєнкевичу. Рішення набрало законної сили. Ми повинні розуміти, що до цього призвело. Протягом тривалого часу всі ми спостерігали систематичну відсутність взаєморозуміння між міським головою і більшістю депутатів. Мер приділяв недостатньо уваги консолідації депутатського корпусу навколо вирішення проблем міста. З іншого боку, депутати, знаючи, що молодий мер прийшов на посаду не маючи достатнього управлінського досвіду, не допомагали, а спекулювали цим», - підкреслив Савченко.

Він також нагадав, що місяць тому в Миколаєві пройшла спецоперація правоохоронців, яка завершилася арештом кримінальної верхівки. Уже тоді він заявив про необхідність перевиборів, як міського голови, так і всього депутатського корпусу.

«На цих двох інституціях лежить відповідальність, а не лише на одному міському голові. Отож я маю намір скористатися своїм законним правом на звернення до Верховної Ради з поданням про розпуск міської ради Миколаєва. А далі вже слово буде за депутатами», - заявив Савченко.

Читайте також: У Миколаєві «народне віче» проголосувало за розпуск міськради

Також він пообіцяв миколаївцям, що політична криза не вплине на роботу комунальних служб та забезпечення життєдіяльності міста. Зокрема, опалювальний сезон розпочнеться вчасно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-