Керівників одеської Укрпошти взяли на хабарі - у кав'ярні під офісом

Керівників одеської Укрпошти взяли на хабарі - у кав'ярні під офісом

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України та Військової прокуратури Одеського гарнізону викрили в корупційних діяннях керівників обласної дирекції Укрпошти.

Про це повідомляє прес-підрозділ управління СБУ.

"Установлено, що очільник обласної дирекції Укрпошти спільно з підлеглим керівником відділу вимагали хабарі від комерційної структури за передачу в оренду привабливих об’єктів у центрі Одеси. Зокрема, було задокументовано, що посадовці оцінили у 9 тисяч 600 доларів щомісячну оренду трьох об’єктів нерухомості загальною площею майже півтори тисячі та земельної ділянки розміром 1 тисяча 200 кв. метрів. Через рік зловмисники обіцяли бізнесменам за «окрему плату» розпочати процедуру відчуження на їхню користь майна Укрпошти", - зазначили в УСБУ.

Читайте також: Хабар Холодницькому знімали на камеру: Луценко показав ці кадри

Оперативники СБУ «взяли» керівника відділу у кав’ярні поблизу офісу Укрпошти під час отримання оплати за перший місяць оренди. Очільника дирекції затримали у службовому кабінеті.

Хабарники в одеській Укрпошті

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Обох посадовців затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру в скоєнні злочину. Тривають першочергові слідчо-оперативні дії.

Служба безпеки України ініціювала перевірку всіх договорів оренди, укладених за останній час керівництвом Одеської дирекції Укрпошти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-