Поліція не пов'язує замах на заступника голови Одеської облради з політикою

Поліція не пов'язує замах на заступника голови Одеської облради з політикою

Укрінформ
Голова Одеської облради Анатолій Урбанський оприлюднив заяву з приводу замаху на життя свого заступника Олега Радковського, зазначивши, що "слідство не схильне пов'язувати це з політичною діяльністю".

Про це Урбанський заявив сьогодні на брифінгу в облраді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наскільки мені відомо, слідство не пов'язує замах на Олега Володимировича з його політичною діяльністю. Про інші версії я не хотів би говорити, тому що не хочу нашкодити розслідуванню справи. Радковський - досвідчений політик, але ніколи не був конфліктним політиком", - зазначив Урбанський.

У розмові з кореспондентом Укрінформу радник очільника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк підтвердив, що "наразі слідство схиляється до думки, що цей замах не пов'язаний з політичною діяльністю заступника голови облради". Хоча й не уточнив, які саме версії відпрацьовують члени слідчо-оперативної групи.

Читайте також: У прокуратурі розповіли про замах на заступника голови Одеської облради

"У бік потерпілого було зроблено чотири постріли з дрібнокаліберної зброї. В інтересах слідства уточнювати марку зброї теж поки не будемо. Можу лиш сказати, що після надання медичної допомоги потерпілий одужує, у клініці йому забезпечили цілодобову охорону", - сказав Форостяк.

Як повідомлялося, прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського (ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Варто зазначити, що Радковський - не лише член облради від партії "Батьківщина", а й бізнесмен, засновник мережі супермаркетів "Наталка", холдингу "Берег-груп" і деяких інших підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-