Мерія Одеси виділить сім’ям загиблих у пожежі дітей по 200 тисяч

Мерія Одеси виділить сім’ям загиблих у пожежі дітей по 200 тисяч

Укрінформ
Сім'ям загиблих і постраждалих під час пожежі в Одеському дитячому таборі "Вікторія" місто виділить матеріальну допомогу у розмірі 200 тисяч грн і 100 тисяч гривень відповідно.

Про це заявив під час зустрічі з батьками дітей з "Вікторії" міський голова Одеси Геннадій Труханов, повідомляє місцеве видання "Думська".

"Що стосується матеріальної допомоги, Геннадій Труханов повідомив, що сім'ям загиблих дівчаток місто виділить по 200 тисяч гривень, постраждалим - по 100 тис., а решті, хто жив у корпусі, що згорів, - по 29 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає видання, в центрі дитячої творчості на вулиці Балківській мер Одеси зустрічався з батьками учасників хореографічного ансамблю "Адель". Діти з цього колективу жили в корпусі табору "Вікторія", який згорів у ніч на 16 вересня.

На зустрічі, крім мера, були присутні чиновники і депутати. Там було озвучено, що найбільша провина лежить на директорові табору Петросі Саркісяні, "якому довірили керувати цією установою".

Читайте також: Трагедія в Одесі: мерія з’ясовує, чому припинили обслуговування сигналізації

Як повідомлялося, в Одесі 16 вересня загорівся один з корпусів дитячого табору "Вікторія". На той момент у таборі знаходилися понад 40 дітей. У результаті пожежі загинуло троє дітей і двоє госпіталізовано.

За попереднім висновками, причиною займання стало порушення правил пожежної безпеки. За фактом пожежі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.270 ККУ "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки". Затримано директора дитячого табору, суд обиратиме йому запобіжний захід.

На Одещині оголосили жалобу в зв’язку із загибеллю дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-