Зубко анонсував реформу Мінрегіону

Зубко анонсував реформу Мінрегіону

Укрінформ
У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ відбудеться зміна структури, зокрема, створено нові підрозділи, які відповідатимуть за одну або кілька сфер. 

Нова структура покликана посилити ефективність роботи відомства та забезпечити лідерство у впровадженні ключових реформ, заявив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко, повідомляє Урядовий плортал. 

"Відповідно до нашої місії ми зосередимось суто на: розробці та впровадженні наших ключових реформ, виявленні реальних проблем у сферах політики та пропозиції уряду обгрунтованих варіантів їх вирішення; здійсненні середньострокового бюджетного планування та координації ресурсів в наших сферах; здійсненні нормативно-правового регулювання сфер політики; моніторингу та оцінці ефективності реалізації впровадження політики. З цією метою відбудеться зміна структури та створення нових підрозділів – директоратів політики, які будуть відповідати за одну або кілька сфер", - зазначив Зубко.

Уже наступного тижня будуть оголошені конкурси на 70 посад в нові директорати: Директорат регіонального розвитку, Директорат проектів регіонального та місцевого розвитку, Директорат з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою, Директорат енергоефективності, Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції.

Читайте також: Цьогоріч приріст надходжень до місцевих бюджетів 30,8% - Зубко

Для підсилення фахової спроможності Міністерства,  залучення та утримання кращих працівників, втричі збільшується рівень заробітної плати нових працівників.

"Очікую і впевнений, що переможцями конкурсів стануть найбільш фахові та мотивовані кандидати! Мінрегіон – лідер у впровадженні реформи держслужби! Ми міцна команда, що змінює країну на краще!", - підкреслив віце-прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-