У Тернополі посмертно присвоїли звання почесного громадянина депутату Стаюрі

У Тернополі посмертно присвоїли звання почесного громадянина депутату Стаюрі

Укрінформ
У Тернополі 28 серпня, в День міста, на позачерговій сесії міськради присвоїли звання "Почесний громадянин" ветерану АТО, депутату міськради Володимиру Стаюрі, який раптово помер позавчора.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради. 

"У День міста Тернополя, 28 серпня, депутати Тернопільської міської ради зібралися на позачергову сесію. На засіданні було прийнято рішення про присвоєння звання "Почесного громадянина міста Тернополя" депутату міської ради, голові міської організації ВО "Свобода" Володимиру Стаюрі посмертно", - йдеться у повідомленні.

Міський голова Сергій Надал відзначив, що саме Стаюра був першим, хто підняв синьо-жовтий прапор над Тернопільською міською радою. Він брав участь у майданах у Києві та "відстояв весь майдан у Тернополі", одним з перших пішов добровольцем воювати на Схід.

Читайте також: На Тернопільщині знайшли найбільше підземне озеро України

Як повідомили у ВО "Свобода", членом якого був померлий, сьогодні в Тернополі відправили панахиду за упокій душі Володимира Стаюри. Також речник Тернопільського осередку "Свободи" Андрій Тернопільський поінформував про відкриття іменної зірки героя-добровольця московсько-української війни Стаюри на "Алеї Слави" на вул. Сагайдачного в обласному центрі. Він же в коментарі місцевому телеканалу розповів, що депутат, перебуваючи на відпочинку в Єгипті з дружиною та семирічним сином, 26 серпня відчув погіршення самопочуття і помер у морі після прийому ліків. 

ЗМІ повідомляють, що тіло Стаюри до України зможуть доправити не раніше 1 вересня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-