У центрі Харкова розгорнули 25-метровий Прапор єдності

У центрі Харкова розгорнули 25-метровий Прапор єдності

Фото
Укрінформ
Прапор єдності на честь воїнів добровольчих батальйонів, волонтерів і всіх героїв АТО завдовжки 25 метрів розгорнули на площі Свободи в центрі Харкова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прапор було розгорнуто в День пошани воїнів і волонтерів АТО, заснований на Харківщині за ініціативи громадської організації "Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО в Харківській області" та за підтримки Харківської ОДА. Вночі прапор пошитий силами волонтерів з надісланих з місць більш як 50-ти емблем добробатів, військових частин і підрозділів, які беруть участь у бойових діях на території Донбасу. Всі бажаючі отримали можливість розписатися на загальному полотнищі і висловити свої побажання волонтерам і воїнам ", - зазначив координатор харківського євромайдану журналіст Володимир Чистилін.

За його словами, ввечері прапор відправлять до Києва, щоб потім він побував в інших регіонах країни, де до нього додадуть нові емблеми. "До Дня захисника України, 14 жовтня, прапор, який стане ще більшим, буде знову розгорнуто на площі Свободи", - зазначив Чистилін.

Вранці учасники акції поклали квіти на Алеї слави на 18-му міському кладовищі, де поховані загиблі воїни-земляки, і провели мітинг біля пам'ятника Шевченку в центрі міста за участю посланців різних регіонів країни, де їх вітав заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк. Потім колона з двох сотень учасників пронесла освячений прапор по центру міста до площі Свободи. До кінця дня учасники акції побувають з концертом патріотичної пісні в реабілітаційному центрі для учасників АТО, що в Лісопарку.

Порядок на заходах забезпечували наряди поліції. Інцидентів зафіксовано не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-