На Луганщині продовжують гасити лісову пожежу в зоні розмежування

На Луганщині продовжують гасити лісову пожежу в зоні розмежування

Укрінформ
У Луганській області поблизу с. Малинове Станично-Луганського району на території Малинівського лісового господарства рятувальники продовжують гасити лісову пожежу на площі близько 150 га.

Про це повідомляє ДСНС України.

«Поблизу с. Малинове (зона розмежування) Станично-Луганського району близько 12 год. 21 серпня на території Малинівського лісового господарства сталося загорання хвойного лісу окремими осередками на площі близько 150 га (з них 120 га верхового). Станом на 7 год. 22 серпня продовжується гасіння окремих осередків горіння хвойної підстилки та повалених дерев. Гасіння пожежі ускладнюють пориви вітру та замінування території», - йдеться у повідомленні.

До гасіння пожежі залучено 240 чоловік, 36 одиниць пожежної та спеціальної техніки, у тому числі  пожежний потяг філії Донецької залізниці.

Читайте також: Пожежа знищила маленьке село на Донеччині - Жебрівський

На місці пожежі працює оперативна група Головного управління ДСНС у Луганській області.

Як повідомляв Укрінформ, до 22 серпня на всій території України, окрім Одеської та Закарпатської областей, утримається надзвичайна пожежна небезпека - 5 класу. При такому високому рівні виникають передумови для різкого збільшення кількості загорянь в тому числі в природних екосистемах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-