Лісову пожежу на Дніпропетровщині гасили понад добу

Лісову пожежу на Дніпропетровщині гасили понад добу

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині рятувальники ліквідували лісову пожежу на території Петропавлівського лісництва на площі 90 гектарів.

Про це свідчить оперативна інформація, поширена прес-службою ДСНС. 

«Станом на 12:30 19 серпня на території Павлоградського лісництва, поблизу хутора Самарський, відкритого горіння немає, проводиться проливка окремих осередків тління. Пожежу на території Петропавлівського лісництва ліквідовано на площі 90 га», - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв Укрінформ, 18 серпня близько 10 год. поблизу с. Дмитрівка Петропавлівського району на території Петропавлівського лісництва сталося загорання лісової підстілки та хвойного лісу місцями з переходом у верхову пожежу. О 19 год. 10 хв. пожежу локалізовано на площі близько 90 га, з них 25 га верхова пожежа. При проведенні повітряної розвідки місця пожежі о 15 год. виявлено ще один осередок лісової пожежі на території Павлоградського лісництва поблизу хутора Самарський. О 20 год. 30 хв. пожежу локалізовано на площі близько 30 га, з них 5 га верхова.

Читайте також: Українцям сьогодні обіцяють до +34°С

До гасіння пожеж залучено: 155 чоловік, 38 од. пожежної та спеціальної техніки: від ДСНС 55 чол. особового складу та 25 од. техніки у тому числі 2 літаки АН-32П та вертоліт МІ-8, від лісового господарства 30 працівників та 13 од. техніки, особовий склад Національної гвардії у кількості 70 чол.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-