На Тернопільщині завдяки надходженням з митниці відремонтували чотири дороги

На Тернопільщині завдяки надходженням з митниці відремонтували чотири дороги

Укрінформ
Завдяки перевиконанню митних зборів на Тернопільщині активізувався поточний та капітальний ремонт доріг.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Володимир Хемій.

«Понад 35 млн грн, отриманих від перевиконання митного збору Тернопільською митницею вже спрямовано на ремонт доріг. Цьогорічне нововведення дозволило відремонтували три дороги місцевого значення та ділянку автомобільної магістралі М-19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече. Крім того, на цій автодорозі за кошти Державного бюджету, а це 116,5 млн грн,  проведено поточний середній ремонт двох ділянок», - сказав Хемій.

Читайте також: Гройсман анонсував тендер для будівництва об’їзної дороги у Львові

Як повідомляло агентство, з 1 січня 2017 року набули чинності зміни до Бюджетного кодексу України - про запровадження реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування. Законодавець постановив, що у разі перевиконання показників надходжень митних платежів, визначених у державному бюджеті, 50% від такого перевиконання зараховується до спеціальних фондів обласних бюджетів. Ці кошти надалі будуть спрямовуватися на ремонт автомобільних доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-