Суд зобов'язав прибрати з лісу під Києвом

Суд зобов'язав прибрати з лісу під Києвом "пшонківські лазні"

Укрінформ
Суд залишив у силі ухвалу про знесення об'єктів, самовільно збудованих у лісі на Київщині товариством, яке пов'язують із сином колишнього генерального прокурора часів екс-президента Віктора Януковича.

Про це інформує прес-служба прокуратури Київської області.

«Суд апеляційної інстанції залишив в силі рішення суду першої інстанції, яким задоволено позовні вимоги Фастівської місцевої прокуратури про знесення об'єктів самочинного будівництва на лісовій ділянці, яка перебуває в постійному користуванні державного підприємства «Фастівське лісове господарство», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Янукович не зможе відсудити конфісковані гроші через ЄСПЛ - Чорновол

Зазначається, що це будівництво на території лісу було здійснено товариством, яке пов'язують із сином колишнього генерального прокурора Віктора Пшонки Артема Пшонки, без отримання жодних дозвільних документів.

“З метою відновлення попереднього стану лісової ділянки судом зобов'язано товариство за власний рахунок знести самочинно збудовані будівлі лазні з басейном та котельні”, - підкреслили в ГПУ.

Як повідомляв Укрінформ, 5 липня генпрокурор Юрій Луценко поінформував, що суд зобов’язав мисливське товариство, пов’язане із сином екс-генпрокурора Пшонки, повернути у державну власність угіддя площею понад 15 тисяч га на території Фастівського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-