На Сумщині викрили канал контрабанди авто з Росії

На Сумщині викрили канал контрабанди авто з Росії

Укрінформ
На Сумщині виявлено канал контрабандного переміщення авто з РФ до України.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник відділу комунікації головного управління Нацполіції у Сумській області Ельвіра Біганова.

„Працівниками ГУНП в Сумській області спільно з прокуратурою області та УВВБ по Сумському прикордонному загону в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст 369 КК України „Давання хабара” , яке розслідується слідчим управлінням ГУНП області, викрито діяльність групи осіб, які організували злочинну схему з контрабандного переміщення через державний кордон транспортних засобів з території РФ до України, в тому числі і викрадених”, - зазначила Біганова.

За її інформацією, у п’ятницю, 4 серпня, на „гарячому” затримано раніше судимого жителя Глухівського району, який є учасником даної групи.

Чоловік намагався за 200 доларів США підкупити начальника відділу Сумського прикордонного загону, щоб перевезти автівку поза митним контролем, а також домовлявся про подальшу "співпрацю". Наразі він затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також: Асоціація видавців: контроль за книжковим імпортом із Росії надто жорсткий

Вирішується питання щодо його затримання в порядку ст. 208 КПК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-