Центр Маріуполя до ранку сидітиме без світла та води

Центр Маріуполя до ранку сидітиме без світла та води

Укрінформ
Центр Маріуполя з вечора 31 липня до ранку 1 серпня залишиться без світла та води у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

Про це ввечері в понеділок повідомили в Маріупольській міській раді.

«Сьогодні на екстреній нараді заступника міського голова Михайла Когута було прийнято рішення відключити електроенергію з 21.00 31 липня до 6.00 1 серпня... Потрапляє під відключення й насосна станція - тому жителі залишаться й без води», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Маркевич: "Динамо" потрібно зарахувати поразку за відмову грати в Маріуполі

Зазначено, що без світла залишаться будинки у квадраті від проспекту Металургів до вулиці Торгової, від бульвару Шевченка до вулиці Італійської, а також селища Гавань та Слобідка.

У міськраді пояснили, що виявили аварійний стан кабеля, що живить центр Маріуполя, співробітники ДТЕК. Вони розкрили лоток з кабельними лініями в районі заводу «Жовтень» та виявили, що діюча кабельна лінія підгоріла.

"Було прийнято рішення відремонтувати вночі й діючу кабельну лінію, й резервну, щоб надійно забезпечувати центр міста електроенергією", - наголосили у міськраді.

Читайте також: АТО: бойовики понад дві години обстрілювали Лебединське та Широкине

Після того як дадуть електрику, впродовж години відновлять й водопостачання – орієнтовно до 7:00, запевнили у міській раді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-