Бойовики вивозять зброю контрабандою з Донбасу назад до Росії - розвідка

Бойовики вивозять зброю контрабандою з Донбасу назад до Росії - розвідка

Укрінформ
Федеральна служба безпеки Російської Федерації займається розслідуванням фактів розкрадання зі складів зброї, боєприпасів та вибухових речовин, які  були відправлені до Донецька і Луганська.

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у  Facebook.

"Керівництвом РФ проводяться масштабні заходи з недопущення озброєння опозиційних сил і заборонених на території Росії суспільно-політичних рухів і організацій. ФСБ РФ розслідуються факти розкрадання зі складів РАО ЗС РФ зброї, боєприпасів та вибухових речовин, які згідно з документами начебто були відправлені до Донецька і Луганська", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: “Кріпацтво” на Донбасі: у російських найманців викрадають паспорти

У ГУР стверджують, що  командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей під контролем ФСБ РФ розпочало проведення комплексних заходів з виявлення та припинення каналів контрабанди зброї і боєприпасів на територію РФ, організованих російськими військовослужбовцями та представниками спецслужб.

Зокрема, у з’єднаннях та частинах 1, 2 АК розпочали роботу спеціальні комісії РАО ЗС РФ, до складу яких включені співробітники ФСБ РФ. Комісії виявили чисельні порушення обліку та зберігання зброї і боєприпасів, а також факти приховування не облікованого озброєння у підрозділах 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти у Новоазовську,  в 11 окремого мотострілецького полку в Донецьку, в 3 окремої мотострілецької бригади у Горлівці, у 6 окремого мотострілецького полку в Кадіївці, а також в окремих мотострілецьких бригад 2 АКв Алчевську і Брянці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-