Прикарпаття:

Прикарпаття: "сміттєвий караван" зі Львова має всі документи

Укрінформ
Сміття, яке везуть зі Львова в Івано-Франківську область, має всі супровідні документи. Тому зупинити перевізників ТПВ немає підстав.

Про це на засіданні колегії Івано-Франківської ОДА повідомив голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

«Я розмовляв з керівником Львівської ОДА Олегом Синюткою. Офіційно заявляю, що сміття яке вивозить Львівська облдержадміністрація, має супровідні документи. Івано-Франківська область для них транзитна. Потім сміття знаходять в різних місцях Прикарпаття. Проаналізували, звідки сміття. Непотріб везуть з Львівської області», - сказав Гончарук.

За його словами, автомобілі зі сміттям заїжджають на територію Прикарпаття з документами, тому їх немає підстав зупиняти. Гончарук додав, що, «сьогодні  встановлена взаємодія між правоохоронцями Львівщини та Прикарпаття».

Читайте також: Прикарпатські села закидали сміттям зі Львова

Відомо, що в Івано-Франківській області зафіксовано більше 10 випадків незаконного ввозу сміття зі Львова. Органи місцевого самоврядування самотужки вивозять відходи на сміттєзвалища. Прикарпатська поліція організувала 5 постів з метою завадити несанкціонованому ввозу сміття в область. Порушено 6 кримінальних проваджень. Місцеві екологи вже підраховують збитки, завдані навколишньому середовищу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-