ЛОДА запевняє, що кілька областей згодні дати полігони під львівське сміття

ЛОДА запевняє, що кілька областей згодні дати полігони під львівське сміття

Укрінформ
Львівщина вже має попередні домовленості з іншими областями щодо вивезення сміття на їх полігони захоронення ТПВ.

Про це заявив на брифінгу директор департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА Назарій Романчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Протягом вчорашнього дня у мене були візити у інші області України, зустрічі з керівниками полігонів, і ми вже маємо попередні домовленості, що інші області так само долучаться до допомоги Львову щодо вивезення сміття», - зазначив Романчук.

Щодо несанкціонованого стихійного скидання сміття на територіях інших областей, Романчук сказав, що це робиться певною політичною силою для внесення деструктиву в роботу по очищенню Львова від сміттєвих завалів. Цю ситуацію вивчає поліція. Після того, як буде проведене відповідне розслідування, інформацію про нього оприлюднять.

Читайте також: Львівська ОДА визнала, що не встигає очистити Львів від сміття

Як повідомляв Укрінформ, після того, як Львівська ОДА перебрала у міста функцію по вивезенню сміття, від непотребу вже очищено понад 80 відсотків контейнерних майданчиків. 

ОДА, перебравши від Львівської міськради функцію по вивезенню сміття, зобов`язалась повністю очистити Львів від непотребу до 5 липня. Згодом обласні комунальники визнали, що не впораються у зазначений термін і сподіваються вивезти ТПВ до кінця тижня. Вивезенням сміття обласна влада буде займатись протягом двох років, а міскрада компенсуватиме витрати на вивезення в сумі 300 мільйонів гривень на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-