У Дніпрі - День спорту для АТОвців та волонтерів

У Дніпрі - День спорту для АТОвців та волонтерів

Укрінформ
У Дніпрі на базі спорткомплексу «Олімпія+» проходить День спорту для демобілізованих учасників АТО, волонтерів та членів їх родин. У складі 6 команд вони змагаються в грі у волейбол та футбол.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної ради. 

«Спорт - це символ чесної боротьби за прозорими правилами, де перемагає найсильніший. Учасники АТО свого часу свідомо, чесно пішли відстоювати та захищати нас, чим показали приклад патріотизму та жагу до перемоги. Тому їх громадянський приклад є взірцем для кожного з нас. Підтримка учасників АТО і волонтерів – один із наших пріоритетів. Проведення заходів, які об’єднують бійців та тих, хто їх підтримує - волонтерів – це корисна та потрібна ініціатива. Я не міг не підтримати такий підхід. Тим більше, що розвиток фізичної культури та спорту – напрямок нашої роботи, і наше завдання культивувати здоровий спосіб життя у суспільстві, серед молоді», - зазначив голова Дніпропетровської облради Гліб Пригунов.

Читайте також: У Дніпрі зібрали патріотичний флешмоб до Дня Конституції

Захід ініціювала громадська організація «Народна армія».

За словами організаторів змагань, голови ГО «Народна армія» Олександра Островського та учасника АТО Андрія Городецького, подібні заходи ще більше об’єднують учасників бойових дій і волонтерів та допомагають АТОвцям швидше повернутися до життя в мирних умовах, побороти післявоєнний стрес та адаптуватися до життя у соціумі без війни.

Фото з сайту Дніпропетровської облради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-