Військовим прокурором Південного регіону призначили уродженця Луганщини

Військовим прокурором Південного регіону призначили уродженця Луганщини

Укрінформ
Головний військовий прокурор Генпрокуратури України Анатолій Матіос представив сьогодні в Одесі новопризначеного прокурора Південного регіону - підполковника юстиції Олександра Цибенка.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Олександр Цибенко - уродженець Луганської області, служив до цього керівником Слідчого управління Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України, на інших відповідальних посадах. Прокурор Цибенко також з честю виконував свій військовий обов'язок у зоні АТО, він - працелюбний і відповідальний військовослужбовець, має унікальну пам'ять", - зазначив Матіос, представляючи Цибенка персоналу прокуратури Південного регіону.

У свою чергу, Цибенко зауважив, що знає "як про значні здобутки, так і про невирішені проблеми військової прокуратури Південного регіону. Однак вони мають несистемний характер", і висловив упевненість, що невдовзі поставлені перед прокуратурою завдання будуть успішно виконані.

Попереднього прокурора Південного регіону Максима Якубовського Матіос призначив помічником Головного військового прокурора Генпрокуратури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-