У Кременчуці триває

У Кременчуці триває "італійський страйк" у локомотивному депо

Укрінформ
На Полтавщині працівники локомотивного депо «Кременчук» Південної залізниці другий день продовжують так званий італійський страйк: перебувають на робочих місцях, але відмовляються працювати на несправній, за їх словами, техніці.

Про це повідомляє на Facebook голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.

"Протестуючі не виходять на рейси, дотримуючись установлених інструкцій з техніки безпеки та правил експлуатації тепловозів та електровозів. Адміністрація припинила будь-які контакти з робітниками. Робітники почергово проводять ротації по 30-40 осіб кожні 12 годин", - йдеться у повідомленні.

За словами Волинця, ускладнений рух потягів у деяких районах Черкаської, Донецької, Харківської та Полтавської областей.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, у вівторок, працівники Кременчуцького локомотивного депо оголосили технічний, або "італійський", страйк. Залізничники виконують свої обов'язки, неухильно дотримуючись усіх норм і правил, передбачених посадовими інструкціями. В КПВУ зазначають, що 99% локомотивів у депо «Кременчук» відпрацювали свій ресурс, а отже несправні й давно потребують ремонту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-