На Житомирщині поліцейські отримали 18 нових електрокарів Mitsubishi

На Житомирщині поліцейські отримали 18 нових електрокарів Mitsubishi

Фото
Укрінформ
У Житомирі у вівторок територіальним підрозділам поліції урочисто передали 18 службових автомобілів Mitsubishi Outlander. 

Про це повідомляє прес-служба МВС. 

«Матеріально-технічне забезпечення і укомплектованість кожного підрозділу поліції покращується. Ми технічно допомагаємо, а вам залишається головне - служити з честю», - наголосив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич.

Ці позашляховики призначені  для забезпечення належної роботи груп швидкого реагування. Відтак, по 3 автомобілі Mitsubishi Outlander працюватимуть у  Бердичівському, Коростенському та Новоград-Волинському районах, по два - у Коростишівському  та Житомирському, по одному - у Малинському, Овруцькому, Олевському, Радомишльському та Чуднівському районах Житомирської області.

Mitsubishi Outlander отримані в рамках позабюджетної програми в рахунок оплати квоти за Кіотським протоколом. Автомобілі обладнані сучасною системою універсального управління з повним приводом, що робить їх зручними для використання у повсякденній поліцейській роботі. Модель доукомплектована рацією, відеореєстратором, проблисковими маячками та системами зарядки акумуляторів. Крім того, в авто будуть встановлені планшети, куди надходитиме інформація зі служби «102». 

Як повідомлялося, 9 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков передав 18 електрокарів  Mitsubishi поліцейським Херсонщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-