Аваков і Степанов передали поліції Одеси сертифікати для придбання техніки

Аваков і Степанов передали поліції Одеси сертифікати для придбання техніки

Фото, відео
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та очільник Одеської ОДА Максим Степанов вручили представникам поліції Одеси ключі від спецтехніки і грошові сертифікати на придбання спеціалізованих машин для груп швидкого реагування.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції.

"Прибулі до Одеси з робочою поїздкою міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і голова Нацполіції Сергій Князєв вручили одеським поліцейським сертифікат на придбання автомобіля «VOLKSWAGEN Caddy», обмундирування, човни та інше обладнання, що використовується у службовій діяльності", - зазначили в поліції.

Також одеські поліцейські отримали від губернатора Максима Степанова сертифікати на придбання 77 автомобілів, двох автозаків і на ремонт двох ізоляторів тимчасового тримання.

"Кошти, які сьогодні передаються в розпорядження Нацполіції та Нацгвардії, забезпечать зовсім інший рівень роботи. Розраховую на вас як на підрозділ, який готовий вирішувати найскладніші завдання. Дякую особовому складу Нацгвардії і Нацполіції за відмінну роботу в складні дати 2 і 9 травня", - цитує Авакова прес-служба поліції.

Аваков також відзначив хорошу роботу окремих поліцейських, нагородив їх пістолетами і вручив цінні подарунки - годинники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-