На Закарпатті буревій валив дерева й зривав дахи

На Закарпатті буревій валив дерева й зривав дахи

Фото
Укрінформ
На Закарпатті через негоду повалені дерева, підтоплені господарства та пошкоджені дахи на хатах. Найбільшу шкоду зафіксовано  у Виноградівському районі.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС в Закарпатській області.

"Через погіршення погодних умов у Виноградівському районі зафіксовано випадки падіння дерев та підтоплення окремих дворогосподарств у населених пунктах. Так  через сильні пориви вітру на вул. Миру у Виноградові на проїжджу частину автошляху впало дерево та пошкодило автомобіль ВАЗ 21099. На вул. Копанській дерево пошкодило покрівлю будівлі районної футбольної федерації. Також на вул. Шевченка падіння дерева спричинило обмеження руху транспортних засобів. Також ввечері, через сильну зливу та захаращеність стічних канав, сформувався інтенсивний стік дощової води та спричинив підтоплення кількох дворогосподарств у с. Великі Ком’яти. З підтопленого дворогосподарств воду відкачали рятувальники", - йдеться в повідомленні служби.

Крім цього, у прес-службі Закарпатської ОДА повідомляють про те, що вчора ввечері у селі Косівська Поляна (Рахівський район) буревій майже повністю зніс покрівлю з однієї хати й пошкодив її ще на трьох будинках, повалив кілька десятків фруктових дерев, близько п’ятдесяти хат залишилося без світла. Вітер також пошкодив дах на початковій школі.

Селянам, на чиїх будинках пошкоджені покрівлі, надана допомога матеріалами, майстри вже почали ремонт даху на початковій школі. Відновлювальні роботи мають завершити до кінця дня, переконують в адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-