В Авдіївці запасу води вистачить лише до ранку - МінТОТ

В Авдіївці запасу води вистачить лише до ранку - МінТОТ

Укрінформ
У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб повідомили, що запасу води в резервуарі в місті Авдіївка вистачить на вечір 5 червня і ранок 6 червня 2017 року.

Про це прес-служба міністерства написала в Twitter.

"КП Вода Донбасу: води в резервуарі вистачить на вечір 05.06 і ранок 06.06 #Авдіївка", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що співробітники Адвентистського Агентства Допомоги та Розвитку (ARDA) доставлять в Авдіївку 918 бутлів води. "06.06 з 10:00 до 15:00 біля стадіону видаватимуть питну воду для потреб мешканців міста" , - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що Авдіївка на даний момент забезпечена питною і технічною водою.

Робота Донецької фільтрувальної станції була припинена 1 червня через пошкодження трубопроводу внаслідок обстрілу біля села Яковлівка неподалік від м. Донецьк. Згодом ремонтна бригада провела зварювальні роботи і трубопровід був запущений.

Проте 2 червня була пошкоджена лінія електропередач, внаслідок чого фільтрувальна станція була знеструмлена. 3 червня представники енергетичної компанії оглянули лінію та виявили пошкодження.

Проте проведення ремонтних робіт неможливе без попереднього узгодження з російською стороною у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування, а станом на 11:00 4 червня відповідна заявка ними не була узгоджена.

Як повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, представники української сторони СЦКК отримали попередню обіцянку від протилежної сторони допустити 6 червня ремонтні бригади до пошкодженої ЛЕП, щоб відновити електропостачання Донецької фільтрувальної станції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-