Аваков передав 38 електрокарів поліції Дніпропетровщини

Аваков передав 38 електрокарів поліції Дніпропетровщини

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у Дніпрі вручив 38 автомобілів Mitsubishi Outlander підрозділам Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Вручаючи сертифікати на автомобілі, Аваков зазначив, що "від впровадження 600 електромобілів Україна заощадить 300 млн грн тільки на паливі".

"Це перші електромобілі, що будуть нести службу в Дніпрі та Дніпропетровській області. Сподіваємося, що це підвищить безпеку і рівень життя", - сказав міністр.

Десять сертифікатів на автомобілі для службового користування в оперативній діяльності отримали працівники Кам’янського відділу поліції, по сім - Павлоградського та Нікопольського відділу поліції, шість автівок Mitsubishi Outlander направлять до Новомосковського відділу поліції, по три – до Жовтоводського та Синельниківського. По одному сертифікату на екологічні позашляховики передали Дніпровському та Криворізькому районним відділенням поліції.

Як раніше повідомлялось, 27 травня 635 автомобілів з екологічними двигунами Mitsubishi Outlander PHEV передані японською стороною Україні в рамках Кіотського протоколу для потреб патрульної поліції, груп швидкого реагування, підрозділів превенції та вибухотехників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-