На Закарпатті вилучили цигарок на 1 млн грн

На Закарпатті вилучили цигарок на 1 млн грн

Укрінформ
На Закарпатті виявили схованку із цигарками вартістю 1 млн грн.

Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

«Чергове місце накопичення сигарет виявлено сьогодні на Закарпатті в результаті оперативно-розшукових заходів, проведених підрозділами Західного регіонального управління, Мукачівського прикордонного загону спільно з представниками ДФС та прокуратури Закарпатської області. Тютюнові вироби знайдені в ході перевірки інформації, отриманої оперативними підрозділами Держприкордонслужби. Всього у підвальному приміщенні місцевого жителя селища Вилок знаходилось близько 100 ящиків тютюнових виробів, які очевидно, планувались до незаконного переміщення через державний кордон. Наразі проводяться подальші перевірочні заходи», - повідомили в прес-службі.

Як прокоментували інцидент на Закарпатській митниці ДФС, за результатами огляду вказаного домоволодіння у Вилоку вилучено 47 тис. пачок тютюнових виробів, вартістю 1,1 млн. грн. без марок акцизного податку України, підготовлених до переміщення через державний кордон України.

Вилучені тютюнові вироби передані на відповідальне зберігання. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-