На Київщині поліцейському начальнику

На Київщині поліцейському начальнику "світить" 10 років за хабар

Укрінформ
У Києві судитимуть одного з керівників районного підрозділу Національної поліції в Київській області, викритого у хабарництві.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Прокуратурою міста Києва завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно одного з керівників районного підрозділу Національної поліції в Київській області, викритого на хабарництві», - йдеться у повідомленні.

Як уже повідомлялося, заступник начальника Баришівського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ НП в Київській області вимагав від представника приватної фірми неправомірну вигоду у вигляді талонів на тонну бензину вартістю понад 22 тис. гривень за неперешкоджання його законній підприємницькій діяльності. Зловмисника затримано 4 квітня 2017 року одразу після отримання ним предмету хабара.

Наразі обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 КК України скеровано до суду для розгляду по суті. Хабарнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-