Голову райдержадміністрації на Одещині спіймали на хабарі

Голову райдержадміністрації на Одещині спіймали на хабарі

Фото
Укрінформ
Співробітники прокуратури та поліції викрили на хабарі голову Кілійської районної державної адміністрації Одеської області та службовця державного органу.

Про це повідомляє прес-служба Одеської облпрокуратури. 

"У п’ятницю, 12 травня, співробітники прокуратури Одещини спільно з працівниками УЗЕ поліції в області та слідчими органів поліції викрили на хабарництві голову Кілійської райдержадміністрації та його спільницю – головного спеціаліста. Установлено, що спеціаліст вимагала понад 2 тисячі доларів неправомірної вигоди від особи за поновлення договору оренди на земельну ділянку площею 2 гектари. Працівник державного органу повідомила, що всі дії та суму вона узгодила з керівником райдержадміністрації", - зазначили в прокуратурі.

Під час передачі другого траншу в обсягу 1 тисяча 300 доларів співробітники прокуратури та поліції затримали спеціаліста – «посередника». У голови райдержадміністрації в кабінеті знайдено та вилучено 500 доларів раніше обумовленої суми.

Наразі обох осіб затримано. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України здійснюють слідчі СУ ГУНП в Одеській області.

Фото: od.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-