У Києві сьогодні стартує перший міжнародний фестиваль світла

У Києві сьогодні стартує перший міжнародний фестиваль світла

Укрінформ
У Києві на Поштовій площі 12 травня о 21:00 відбудеться відкриття першого міжнародного фестивалю світла і медіа-мистецтва Kyiv Lights Festival.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Фестиваль є частиною офіційної програми заходів, приурочених до «Євробачення-2017». Він триватиме три дні, протягом яких гості та мешканці міста зможуть отримати незабутні враження від світлових шоу та інсталяцій талановитих майстрів візуального мистецтва. На церемонії відкриття глядачі побачать шоу дронів, а також феєричне 3D-шоу на будівлі Річкового вокзалу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що головними локаціями Kyiv Lights Festival стануть Контрактова площа, Поштова площа біля Річкового вокзалу, Михайлівська площа та Андріївський узвіз.

Подібні світлові фестивалі регулярно проходять у світових столицях, збираючи багатотисячні аудиторії. Тепер до них приєднається і Київ. Kyiv Lights Festival об'єднає відеодизайнерів, художників світла і лазера, а також сучасних художників із Європи, Азії, Австралії.

Щодня на чотирьох майданчиках будуть проходити конкурси 3D-мапінгу, позаконкурсні проекти у супроводі живої музики, масштабні світлові шоу, шоу віджеїв, виставки робіт сучасних українських художників, які працюють зі світлом, численні світлові інсталяції і скульптури в міському просторі.

Також на всіх охочих чекають лекції і практичні семінари з віджеїнгу, відеомапінгу, сучасної архітектури та урбаністики від визнаних українських і закордонних експертів.

Із детальною програмою заходів Kyiv Lights Festival можна ознайомитись на офіційному сайті фестивалю. Вхід на фестиваль - вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-