Суд відправив під домашній арешт одеського водія із червоним прапором

Суд відправив під домашній арешт одеського водія із червоним прапором

Укрінформ
Пропагандиста символіки радянського режиму, який роз'їжджав Одесою із прапором із написом "Отечественная война", посадили під домашній арешт.

Про таке рішення Малиновського райсуду Одеси повідомив у Фейсбуці радник очільника Одеського главку поліції Руслан Форостяк. 

"Інформую про хід справи. Оголошено підозру за ознаками ч.1 ст. 436, запобіжний захід обрано у вигляді домашнього арешту", - зазначив Форостяк.

За його словами, співробітники Роздільнянського відділу поліції Одеської області також ведуть розслідування за фактом автопробігу з радянськими прапорами, який пройшов 9 травня в селі Кучурган цього району. Відкрито два провадження за ознаками ч. 1 ст. 436 (публічне використання символіки комуністичного режиму) Кримінального кодексу України.

Форостяк нагадав, що 29-річного поціновувача СРСР поліція затримала в Одесі за публічну пропаганду символіки тоталітарного  режиму -  на його автомобілі з іноземною реєстрацією був прикріплений прапор із зображенням червоної зірки, серпа і молота і написом "Отечественная война".

Фото: Руслан Форостяк, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-