Главу поліції Мелітополя відсторонили — через події 9 травня

Главу поліції Мелітополя відсторонили — через події 9 травня

Укрінформ
Начальника Мелітопольського відділу ГУ Нацполіції у Запорізькій області Юрія Буланова на час службової перевірки відсторонено від виконання службових обов’язків через не реагування правоохоронців на використання забороненої символіки 9 травня під час акції «Безсмертного полку» у Мелітополі.

Як повідомили сьогодні Укрінформу у відділі комунікації з громадськістю ГУ Нацполіції у Запорізькій області, під час проведення масових заходів присвячених 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у місті Мелітополь було зафіксовано ряд правопорушень стосовно використання забороненої символіки та невиконання співробітниками поліції своїх службових обов’язків.

«Дані правопорушення не були зареєстровані місцевою поліцією. Зважаючи на це, начальником Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Олегом Золотоношею було ініційовано проведення службової перевірки щодо організації охорони громадського порядку під час проведення масових заходів до Дня перемоги у Мелітополі, а також роботи Мелітопольського відділу поліції в цілому», - повідомили у поліції.

Згідно інформації відділу комунікації, тимчасово виконуючим обов’язки призначено Володимира Бондаренка.

Акція «Бессмертного полку» була проведена 9 травня у Мелітополі за заявкою Опозиційного блоку. В ній брало участь близько 2 тис. мітингувальників та народний депутат України Євген Балицький. Під час акції було декілька сутичок, у яких ніхто не постраждав. Після проведення акції у соцмережах з'явилися відео та фотоматеріали, що свідчать про використання під час акції забороненої в Україні символіки та нереагування на це правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-