На Донеччині День перемоги минув без провокацій - поліція

На Донеччині День перемоги минув без провокацій - поліція

Фото
Укрінформ
У Донецькій області ветеранів Другої світової війни вшанували без провокацій.

«На Донеччині ветеранів Другої світової війни вшанували без провокацій. Спокійно пройшли заходи в Маріуполі, Краматорську, Бахмуті, Слов’янську, Покровську та інших містах, де вітали бойових офіцерів, які пройшли Другу світову та відновлювали мир. Не зафіксовано жодного тяжкого та особливо тяжкого злочину», - йдеться у повідомленні.

Спільним зусиллям правоохоронців, міської влади та жителів регіону люди змогли відзначити цю важливу дату у безпеці.

До територіальних органів поліції області надійшло лише 9 повідомлень, пов’язаних з пам’ятним Днем 9 травня. Всі вони стосувалися дрібних порушень, будь-які непорозуміння припинялись на місці.

В поліції нагадали, що у прифронтовому регіоні відбулося 60 масових заходів у 34 населених пунктах. Безпеку під час пам’ятних заходів забезпечували понад 2 тисячі правоохоронців, орієнтованих на попередження та припинення перевезення нелегальної зброї та вибухівки, виявлення осіб, які можуть дестабілізувати ситуацію.

Не зафіксовано жодного тяжкого та особливо тяжкого злочину. Загалом до колл-центру поліції на цю годину надійшло 346 повідомлень, більшість з них - це дрібні злочини, повідомлення про адміністративні порушення та звернення інформаційного характеру.

Фото: Поліція Донеччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-