Прикордонники затримали громадянина України, який прямував до Криму з амфетаміном

Прикордонники затримали громадянина України, який прямував до Криму з амфетаміном

Укрінформ
На КПВВ "Чонгар", що на адмінмежі з анексованим Росією Кримом, прикордонники Бердянського прикордонного загону затримали громадянина України, який прямував на півострів з амфетаміном, захованим у пачку з цигарками.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла у неділю помічник начальника Бердянського прикордонного загону - начальник прес-служби Неля Доценко.

"Близько 19.00, на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" прикордонники виявили під час прикордонного контролю у 31-річного громадянина України, який направлявся у пішому порядку з материкової України у Крим, схований у пачці цигарок пакетик з речовиною білого кольору в кристалах, що за зовнішніми ознаками схожа на амфетамін. Що це амфетамін, згодом підтвердив і сам громадянин. Прикордонники затримали його і передали разом з вилученим наркотиком працівникам Національної поліції", - розповіла Доценко.

За її словами, пачка з цигарками та наркотиком знаходилась у чоловіка у кишені одягу. Коли він підійшов до прикордонників для здійснення паспортного контролю, на громадянина відреагувала службова собака Боббі, яка спеціально натренована на виявлення наркотичних і психотропних речовин.

Як відомо, на території Херсонщини на адмінмежі з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) і "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-