У Дніпрі СБУ прикрила російський

У Дніпрі СБУ прикрила російський "конверт" на 750 мільйонів

Фото
Укрінформ
Діяльність конвертаційного центру із загальним обігом у 750 мільйонів гривень припинили у Дніпрі співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією.

Про це повідомляє прес-центр СБУ. 

«Конверт» був підконтрольний посадовцям російської банківської установи та працював за погодженням з власниками корпорації, зареєстрованої в РФ. Для обслуговування українських державних та комерційних підприємств організатори оборудки відкрили низку фіктивних фірм для надання «послуг» з мінімізації податкових платежів, незаконного формування податкового кредиту та переведення коштів у готівку. Під час обшуків в офісах, місцях проживання та автомобілях фігурантів справи оперативники СБУ вилучили понад п'ятсот тисяч гривень, печатки «фіктивних» підприємств та фінансово-господарську документацію», - йдеться у повідомленні.

Відповідно до ухвал суду накладено арешти на рахунки п'яти «фіктивних» підприємств, підконтрольних організаторам злочинної схеми. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.ጓサ

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-