Сутички під Тернопільською мерією завершилися для двох депутатів лікарнею

Сутички під Тернопільською мерією завершилися для двох депутатів лікарнею

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок конфлікту між окремими політичними силами під стінами Тернопільської міськради двоє депутатів звернулися до медзакладів із тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

"Внаслідок протистояння двоє депутатів дістали тілесні ушкодження і їх каретою "швидкої допомоги" було доправлено до медичних закладів для надання допомоги", - зазначив керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

Він уточнив, що в одного з потерпілих медики діагностували хімічний опік очей. За попередніми даними, депутату хтось бризнув перцевим балончиком в обличчя. Інший потерпілий звернувся до медиків із закритою травмою лівої повіки.

Крім того, за словами Богомола, до поліції надійшла групова заява від депутатів про вчинення кримінального правопорушення. Розпочато кримінальне провадження за статтею 351 ККУ - перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради. В рамках цього провадження працівники поліції з'ясовуватимуть і обставини завдання тілесних ушкоджень депутатам.

Керівник обласної поліції додав, що до охорони громадського порядку та документування подій під стінами міськради залучалися вісімдесят поліцейських.

Як повідомлялося, у Тернополі активісти разом із депутатами не пропускали у приміщення міськради трьох депутатів, яких за порушення партійної дисципліни виключили із ВО "Свобода".

Згодом міський голова Тернополя оголосив, що сесія переноситься, а про час її проведення буде оголошено пізніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-